Missä ja milloin tapahtuma on?

Tapahtuma järjestetään 16. – 18.2.2018 Otavan Opistolla (Otavantie 2B, 50670 Otava).

Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina klo 16:00 ja sulkeutuvat sunnuntaina päättäjäisten jälkeen klo 15:00. Perjantain ohjelmassa vapaata toimintaa ja pelaamista, sekä avajaiset. Työpajat järjestetään lauantaina ja sunnuntaina.

Tapahtumapaikalle saapuminen

Otavan Opisto sijaitsee n. 12 km päässä Mikkelin keskustasta. Otavan ja Mikkelin välillä kulkee linja-autoja (aikataulut löytyvät Matkahuollon reittioppaasta). Kyytiä keskustan sekä Otavan Opiston välillä kannattaa tiedustella myös tapahtuman Facebook-sivulta.

Pysäköintialue sijaitsee n. 100 metrin päässä opistolta osoitteessa Topeliuksentie 3-5, 50670 Otava (korkean asuntolarakennuksen takana).

Käytöksestä

α-con on kaikille pöytäroolipelaamisen kehittämisestä kiinnostuneille tarkoitettu tapahtuma, jonka on tarkoitus antaa ajateltavaa ja työkaluja, sekä edesauttaa verkostoitumista. Vaikka conin aihe on pöytäroolipelit, α-conin kävijöiden odotetaan kunnioittavan roolipelaamisen eri muotoja ja ymmärtävän myös kiivaimpien väittelyiden keskellä, että ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa roolipelata. Tänä vuonna α-conin teema on Skene 2020, josta voit lukea lisää täällä.

Kunnioita ohjelman pitäjää ja muita osallistujia saapumalla ajoissa ja seuraamalla ohjelmaa. Pidä kännykkä äänettömällä, äläkä pidä meteliä ohjelmien läheisyydessä. Jos ohjelma ei kiinnosta tai vierustoverin kanssa rupattelu kiinnostaa enemmän, poistu tilasta.

Kaikissa keskusteluissa kuuntele kaikkien mielipiteitä ja anna tilaa myös hiljaisemmille osallistujille. Älä leiki paholaisen asianajajaa tai mollaa toisen projektia, esitä kritiikki asiallisesti ja rakentavasti. Sarkasmi ja sisäpiirivitsailu on syytä jättää vähälle väärinkäsitysten välttämiseksi. Työpajoissa ohjelman pitäjällä on oikeus ja velvollisuus toimia puheenjohtajana ja moderoida keskustelua.

Häirintävapaa tapahtuma

α-con on häirintävapaa tapahtuma. Tapahtumapaikalla ei suvaita häirintää, kiusaamista tai muuta toisten mielipiteiden, projektien tai pelityylien pilkkaamista. Sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, ihonväriin, uskontoon tai muuhun piirteeseen perustuva syrjintä ei myöskään kuulu α-coniin.

Kaikesta häirinnästä ja kiusaamisesta tulee ilmoittaa järjestäjille. Tapahtuman häirintäyhdyshenkilöinä toimivat järjestäjät Arttu Hanska ja Nuppu Soanjärvi, joiden yhteystiedot saat tapahtumapaikalla. Heihin voi olla yhteydessä milloin tahansa tapahtuman aikana. Järjestäjillä on oikeus poistaa häiriökäyttäytyjät tapahtumasta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt 31.1.2018.

Hinta

Osallistumishintoja on kolme majoitusvaihtoehdon mukaan. Kaikki sisältävät osallistumisen tapahtumaan ja ruokailun. Maksuohjeet toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen ja maksu tulee suorittaa ennen tapahtumaa.

  • Sänkymajoitus 2-3 hengen huoneissa: 55€
  • Lattiamajoitus: 45€
  • Ei majoitusta: 40€

Majoitus

Majoitus tapahtuu Otavan Opiston asuntolassa, joka sijaitsee päärakennuksen lähellä. Majoitustiloina on 1-3 hengen huoneita ja lattiatilaa. Sänkymajoitus sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen. Asuntolassa on myös keittiötiloja, joissa on mahdollista valmistaa itse ruokaa. Sunnuntaina huoneet on luovutettava kello 10:00 mennessä.

Ruokailut

Osallistumismaksu sisältää seuraavat ruokailut:

  • Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen
  • Sunnuntai: aamupala

Huom! Erityisruokavaliot saa keittiöstä pyydettäessä!

Sauna

Kävijäkyselyn perusteella sekä perjantaina että lauantaina järjestetään naisten-, miesten- ja sekasaunavuorot. Tarkat kellonajat ilmoitetaan viimeistään avajaisissa.

Alkoholipolitiikka

Alkoholin nauttiminen on kielletty asuntolassa ja ohjelmien aikana. Varsinaisen ohjelman jälkeen illalla alkoholia saa nauttia sivistyneesti ja sosiaalisesti. Humaltuminen ei kuitenkaan ole tekosyy muiden sääntöjen unohtamiseen. Tapahtuma-alueella tupakointi on hoidettava osoitetulla tupakkapaikalla.

Palvelut

Tapahtumapaikan läheisyydessä on kaksi kauppaa sekä ravintola.