Aika

Perjantaina Alfaconin ovet aukeavat klo 16 ja virallinen ohjelma alkaa klo 19. Sunnuntaina päättäjäiset ja samalla koko Alfacon loppuvat klo 15.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Saapuminen

Kimppakyytipaikkoja voi tarjota ja etsiä Kimppakyytejä Alfaconiin -dokumentista.

Opiston lähialueen kartta ja muita yhteystietoja löytyy Otavan Opiston sivuilta.

Majoitus ja ruokailut

Kurssilaisilla on käytettävissä rajallinen määrä sänkypaikkoja Otavan Opiston asuntolassa tai niiden välittömässä läheisyydessä 2-3 hengen huoneissa. Mikäli majoittujia on enemmän kuin sänkypaikkoja, lattia/makuupussimajoitus on myös mahdollista, jotta kaikille löytyisi yösija (omat patjat, makuupussit ja pyyhkeet mukaan).

Majoittujille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe ei tarjoilua, la aamiainen, lounas ja päivällinen sekä su ravitseva brunssi sekä kahvia/teetä kurssitilan viereisessä salissa; muualla yöpyjille kurssihintaan sisältyy seuraavat ateriapalvelut Otavan Opistolla: pe ei tarjoilua, la lounas ja päivällinen sekä su kahvia/teetä.

Kurssimaksut

Lippu 1: 55€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja sänkypaikka)

Lippu 2: 45€/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut ja lattiamajoitus; oma patja/alusta, makuupussi ja pyyhkeet mukaan)

Lippu 3: 40/hlö (sis. kurssiosallistuminen, ruokailut; majoitus järjestettävä itse)

Kurssiosallistuminen ja mahdollinen majoitus maksetaan verkkopankissa tai laskulla ilmoittautumisen yhteydessä (maksu vahvistaa osallistumisen ja varaa sänkypaikan/lattiapaikan; mikäli maksutapahtuma keskeytetään, osallistumisvahvistus ja petivaraus eivät välity Otavan Opistolle).

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 1.2.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Tapahtuman kurssikuvaus löytyy Otavan Opiston koulutuskalenterista.