Kiitos α-conista!

Suomalaisen pöytäroolipeliskenen kohtaamispaikka, α-con järjestettiin Otavan Opistolla Mikkelissä 16.-18.2.2018 Suomen roolipeliseuran ja Otavan Opiston yhteistyönä. Pääjärjestäjinä toimivat Arttu Hanska ja Nuppu Soanjärvi. Osallistujia oli yhteensä 47, mikä oli 15 hengen lisäys ensimmäiseen coniin.

Tämän lajissaan toisen α-conin teemana oli Skene 2020, eli roolipelaamisen tulevaisuus. α-conin yhteensä kolmessatoista työpajassa pohdittiin, miltä pelityylien, pelien ja pelaajien tulevaisuus näyttää. Lue lisää conin teemasta ja siitä, mitä se ropeskene oikein on täällä ja kurkista ohjelmasivulta, minkälaisia työpajoja conissa oli. Ohjelmasivulta näet myös kunkin työpajan ennakkolukumateriaalit.

Tulevaisuudessa α-conit tunnetaan nimellä Alfacon ja Alfaconista tulee vuosittainen tapahtuma. Alfaconit on jatkossakin suunnattu kaikille, joille on tärkeää kehittää pöytäroolipeliharrastustaan ja roolipeliskeneä. Jos olet kiinnostunut vuoden 2019 Alfaconin järjestämisestä, ota yhteys Suomen roolipeliseuraan!

Lue lisää tapahtumasta:

Vuoden 2018 tapahtuma on päättynyt.
Tervetuloa ensi vuonna uudestaan!